Min første BloggShout

Tidligere i dag skrev jeg et blogginnlegg om telefonsalg. Etter å ha skrevet og postet det gikk det opp for meg at dette er et tema som engasjerer mange, så hvorfor ikke teste ut BloggShout? Jeg hadde ikke testet det før, og jeg var nysgjerrig på hvilken effekt det hadde på besøkstall og kommentarer.

 

Det skulle vise seg at å benytte seg av Bloggshout ga meg mange flere besøkende enn jeg ellers ville fått. Nå har jeg bare blogget litt over en uke, og stort sett om helt meningsløse temaer, så det kan også ha noe med å gjøre at dette var mitt første "ordentlige" innlegg. Men jeg tenker at neste gang jeg skriver et innlegg jeg er skikkelig fornøyd med skal jeg benytte meg av BloggShout igjen. Men jeg kommer ikke til å gjøre det med alle innlegg jeg skriver, siden det tross alt koster 15 kr.

 

En annen ting jeg syns var gøy med dette innlegget var at det inspirerte en annen blogger til et innlegg. Det har jeg aldri opplevd før, så da fikk jeg litt selvtillit innen blogging.  Så hvis du som lot deg inspirere av mitt innlegg leser dette: Tusen takk. :)

 

De aller fleste som blogger her har vel en drøm om å havne langt oppe på topplistene over de mest leste bloggene. Jeg tror ikke jeg skal ha så ambisiøse mål, til det er det et par ting jeg mangler: Jeg er ikke jente, jeg har ikke pupper, jeg har ikke et utseende som vekker oppsikt (hverken på godt eller vondt), jeg er ikke kjendis og selv om jeg har mine meninger om ting har jeg ingen ekstreme ideologi. Jeg mener ikke at man må oppfylle alle disse kravene for å få lesere, men hver av de egenskapene har sitt å si for besøkstallene. Så mitt foreløpige mål kan f.eks. være å havne på topp-50-listen over mannlige bloggere i min aldersgruppe i Oslo. Det bør være et overkommelig mål.

 

Så det er bare hyggelig om flere har lyst å følge meg, så bare legg meg til som venn, uansett om du er mann, kvinne, gammel eller ung, har pupper eller ikke, er kjendis eller ikke, har sterke meninger eller ikke mener noe særlig.

 

#BloggShout #tips #besøkstall #lesere #inspirasjon #kommentar #kommentarer #følgmeg #følg #addmeg #add #leggmegtil

18 kommentarer

Mari Thorsberg Andreassen

19.08.2014 kl.09:04

Hehe bare hyggelig ;)

Og en god dose humor og sarkasme, slår pupper hver gang!

Herr Tangent

19.08.2014 kl.11:55

Mari Thorsberg Andreassen: Det kommer vel an på hvem du spør og hvilket humør man er i. Men tror jeg skal satse på humor og sarkasme fremfor mine ikke fullt så fotogene mannepupper. :)

Mari Thorsberg Andreassen

19.08.2014 kl.13:39

Haha kunne jo vært et morsomt, og litt annerledes blogginnlegg da... ;)

Syns ikke du lever helt opp til navnet ditt da (herr tangent), med tanke på at det ikke er et eneste musikkinnlegg her!

Herr Tangent

19.08.2014 kl.13:57

Mari Thorsberg Andreassen: Tror jeg skal overlate blogging om pupper til de som har det, så får jeg heller skrive om andre ting.

Jeg ser den, hadde ikke tenkt at dette skulle være en musikkblogg, jeg trengte bare et navn som var lett å huske og som sa noe om hvem jeg var, men du skal ikke se bort fra at det kan kommer noen musikkinnlegg etter hvert. :)

Mari Thorsberg Andreassen

19.08.2014 kl.14:06

Hva slags blogg hadde du egentlig tenkt at det skulle være? :P

Herr Tangent

19.08.2014 kl.14:12

Mari Thorsberg Andreassen: Hadde egentlig ikke tenkt så mye på det, en altmuligblogg rett og slett, et sted jeg kan uttykke noen tanker og meninger og ellers litt tull og tøys. :)

Mari Thorsberg Andreassen

19.08.2014 kl.14:20

Så langt har du jo klart. Iallfall tull og tøys delen :) håper iallfall det har vært tull og tøys, for jeg har igrunn humret litt av de fleste av innleggene dine. Så hvis det ikke er tull og tøys, beklager jeg !

Herr Tangent

19.08.2014 kl.14:30

Mari Thorsberg Andreassen: Det meste så langt her vært tull og tøys, men det har vel stort sett vært sant det jeg har skrevet. Syns nå det innlegget om telefonselgere var ganske seriøst da. Bare hyggelig at du humrer av innleggene mine. :)

Mari Thorsberg Andreassen

19.08.2014 kl.14:51

Jo telefonselgerne var jo litt seriøst. Liker spesielt godt rulletrapp innleggene ;)

Herr Tangent

19.08.2014 kl.20:10

Mari Thorsberg Andreassen: Spørs hvor lenge jeg kan strekke ut tematikken og vinklingen når det gjelder rulletrapper da, men jeg har et par meninger om rulletrapper. :)

Mari Thorsberg Andreassen

19.08.2014 kl.20:41

Det har jeg skjønt. Du har et poeng da, andre elektriske ting mister sin funksjon når det ikke er strøm, mens rulletrappene fortsatt gjør nytte som en trapp. Å det at noen faktisk går å tenker på sånt, fascinerer meg litt :P

Herr Tangent

19.08.2014 kl.20:49

Mari Thorsberg Andreassen: Hehe, du skulle bare visst hvor mange rare tanker av den typen som surrer rundt i hodet mitt. Og jeg må erkjenne at det føles godt å kunne dele disse tankene. :)

Mari Thorsberg Andreassen

19.08.2014 kl.20:53

Jeg tror ikke jeg ville vite ALLE de rare tankene som surrer i hue ditt ;) hehe. Men kan tenke meg det er deilig å dele de ja!

Herr Tangent

19.08.2014 kl.20:56

Mari Thorsberg Andreassen: Ta det med ro, de sykeste tankene mine holder jeg for meg selv. Vil jo ikke bli bannlyst sperret av nettleverandørene. ;)

Mari Thorsberg Andreassen

19.08.2014 kl.21:05

Nettopp derfor jeg holder tankene mine for meg selv også ;)

Herr Tangent

19.08.2014 kl.21:13

Mari Thorsberg Andreassen: Heldigvis er de fleste mennesker født med evnen til å begrense seg. Men noen rare tanker tåler verden. ;)

Mari Thorsberg Andreassen

19.08.2014 kl.21:20

Noen rare tanker har verden bare godt av å høre. En god latter forlenger tross alt livet!

Herr Tangent

19.08.2014 kl.21:24

Mari Thorsberg Andreassen: Nettopp! :)

Skriv en ny kommentar

Herr Tangent

Herr Tangent

37, Oslo

Mannlig blogger fra Oslo, interessert i musikk, språk, samfunnsspørsmål, sport og mye annet rart. Er lidenskapelig fotballmotstander. Jeg kan kontaktes på herrtangent@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits